Ontspannen de deur uit met ons slimme alarmsysteem.

Hema wil dat heel Nederland veilig van huis kan. En wij van Homies Alarm willen dat ook. Daarom hebben we de handen ineengeslagen en krijgt iedereen €100,- korting op ons slimme alarmsysteem.
Profiteer nu van €100,- korting

Het Homies alarmsysteem.

Koop het basispakket nu voor € 149,-

Je profiteert hierbij van €100,- korting. Je kunt tijdens het afrekenen kiezen voor extra onderdelen of deze later bij bestellen.

Maandelijks abonnement

Het Homies Alarm werkt met een maandelijks abonnement. Het abonnement kost €3,99 per maand en is maandelijks opzegbaar. Bestel je nu, dan krijg je het abonnement de eerste drie maanden gratis.

Stel jouw alarmsysteem samenMet een Homies alarmsysteem in huis heb je daarnaast ook nog recht op 10% korting op de premie van de HEMA Woonverzekering. Ben je al verzekerd? Overstappen is heel eenvoudig! Lees hier meer over de Woonverzekering.

Wat maakt het Homies alarm slim?

Wanneer het alarm afgaat, klinkt er een sirene in huis. Daarnaast krijg je als bewoner ook direct een melding via Whatsapp op je telefoon en word je even later automatisch gebeld. Reageer je niet binnen 1 minuut, dan waarschuwt Homies ook andere mensen uit jouw zelfgekozen alarmgroep via Whatsapp. Jullie kunnen dan via de chat snel overleggen wat er aan de hand is en de hulpdiensten inschakelen.

Lees meer

Stel zelf je alarmsysteem samen.

Met het slimme alarmsysteem van Homies Alarm ben je goed beveiligd. Heb je extra sensoren nodig? Dan kun je die tijdens het afrekenen eenvoudig extra bijbestellen. Alle sensoren worden draadloos met elkaar gekoppeld via het basisstation.

Met de app kun je jouw alarm vervolgens altijd en overal bedienen en beheren.

 • Basisstation

  Het basisstation

  Het basisstation is het centrale brein van jouw Homies Alarm. De andere onderdelen worden draadloos verbonden met dit station. Als er iets gebeurt geeft het station dit door aan jouw Homies alarmgroep. In het basisstation is ook een sirene ingebouwd om inbrekers af te schrikken. De reservebatterij voorziet het station 15 uur lang van stroom bij stroomuitval of sabotage.

 • Rookmelder

  De rookmelder

  De slimme Homies rookmelder is verbonden met het basisstation en detecteert rook in ruimtes van ongeveer 20 vierkante meter.

 • Afstandsbediening

  De afstandsbediening

  Zet je Homies Alarm eenvoudig aan en uit met de afstandsbediening. Je kunt hem aan je sleutelbos hangen, zodat je hem altijd bij de hand hebt als je thuiskomt of weggaat.

 • Deur-raamcontact

  Het deur- raamcontact

  Het deur-raamcontact heeft twee onderdelen. De ene wordt bevestigd aan je deur of raam, de ander aan het kozijn. Als de beveiliging aanstaat en je deur of raam geopend wordt, gaat het alarm af.

 • Bewegingsmelder (huisdiervriendelijk)

  De bewegingsmelder

  De Homies bewegingsmelder detecteert bewegingen van inbrekers. Huisdieren tot 25 kilogram die laag bij de grond blijven pikt hij niet op.

Bekijk het aanbod

Nóg beter beveiligd met een
HEMA Woonverzekering!

Met een Homies alarmsysteem ben je effectief beveiligd. Een alarmmelding naar jouw zelf samengestelde alarmgroep zorgt er namelijk voor dat er snel een ooggetuige aanwezig kan zijn die eventueel de hulpdiensten in kan schakelen. Veel sneller dan bijvoorbeeld een alarmcentrale. Helaas betekent dat niet altijd dat een alarmsysteem schade door brand of inbraak kan voorkomen. Met een HEMA Woonverzekering ben je goed verzekerd voor de kosten van schadeherstel.

Met een Homies alarmsysteem krijg je nu één jaar lang 10% korting op de premie van de Woonverzekering. Zo regel je dat:

Stap 1:

Koop en installeer het Homies alarmsysteem in jouw woning.

Stap 2:

Bereken jouw premie op de website van HEMA Verzekeringen en geef in het formulier aan dat je beveiligd bent met het Homies alarmsysteem. Jouw korting wordt dan automatisch verrekend.

Ben je al verzekerd? Maak dan gebruik van de overstaphulp op de website van HEMA Verzekeringen.

Heb je al een HEMA Woonverzekering? Lees dan wat je kunt doen op deze pagina. Je wordt doorgestuurd naar de website van HEMA Verzekeringen.

HEMA verzekering afsluiten

Reviews.

review-consumentenbond

Consumenten Bond

Homies Alarm biedt een unieke manier van beveiliging. Bij inbraak- of rookdetectie creëert het automatisch een WhatsApp-groep om mensen in de buurt te waarschuwen.

review-smarthomeweb

Smarthomeweb.nl

In tegenstelling tot veel andere slimme alarmsystemen richt Homies haar pijlen juist op omwonenden, die in veel situaties sneller bij de woning kunnen zijn dan de bewoner. Hiermee is Homies een unieke smart home beveiligingsspeler.

review-editienl

EditieNL

Het systeem vergroot niet alleen het gevoel van veiligheid in de buurt. Maar zorgt er ook voor dat er meer contact is met de buren.

Partners.